Телешки шишчета с кашкавал
Продукти
- 200 г телешко контрафиле
- 250 г кашкавал
- 4 с. л. соев сос
- 1 с. л. оризов оцет
- 1 с. л. мед
- чили
Начин на приготвяне
1. Нарязваме телешкото месо на дълги лентички и го начукваме през домакинско прозрачно фолио. Нарязваме кашкавала на дълги правоъгълници по 3 см.
2. Поставяме парчетата кашкавал по дължина на шишчето и навиваме месото. В отделен съд разбъркваме соевия сос и оризовия оцет и поливаме всяко шишче.
3. Печем на загрята скара или оребрен тиган по 3 мин. от всяка страна и сервираме топли, поръсени с чили.
Салата картофи с риба
1. Сваряваме картофите. Нарязваме ги заедно с
краставичките, зеления боб и...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook