Сладкиш с ябълки и канела
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбъркваме яйцата със захарта, прясното мляко и олиото.
- Към тях добавяме смесените сухи съставки.
- Печем до златисто на 170 градуса за 20 минути (или малко повече, в зависимост от фурната - проверяваме с клечка за зъби дали е готов).
- По желание поръсваме с пудра захар и сервираме.
* "Сладкиш с ябълки и канела" може да опитате в Пекарната "Булгар Двор"
Панирана риба в палачинка
За рибата: Разбиваме белтъците на пяна. Смесваме брашното с галетата. Разбъркваме добре. Посоляваме р...
Хляб с тиквени семки
Смесваме различните видове брашна и солта в купа. В средата издълбаваме кладенче и в него поставяме о...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook