Рибена супа с лаврак
Продукти
- 1 лимон
- 5 с.л. прясно мляко
- 1 жълтък
- пипер
- сол
- девисил
- 1 морков
- 2 картофа
- 1 глава лук
- 1 почистен лаврак (или комплект за супа от сьомга)
Начин на приготвяне
1. Сваряваме рибата и я обезкостяваме. Прецеждаме бульона. Слагаме го на котлона и добавяме нарязаните на ситно зеленчуци.
2. След като зеленчуците се сварят, добавяме почистената риба и девисила. Сваляме от котлона.
3. Разбиваме жълтъка с млякото и застройваме супата.
4. Поднасяме с резен лимон.
* Супата можем да приготвим и с микс от различни риби - бяла риба, сьомга и др.
Виенски шницел с бира
1. Накисваме шницелите в бира за около 2 часа. Отцеждаме и поръсваме със сол и черен пипер.2. Потапям...
Кейк Рени
1. Смесваме жълтъците, захарта и мекото масло до гладка хомогенна смес, кат...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
I beloved as much as you will obtain performed right here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you would like be handing over the following. sick unquestionably come more before again since precisely the same just about very regularly inside of case you shield this hike. toca si esarfa absolvire