Виенски шницел с бира
от общо
126 глас
Време: 130
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бира
Продукти
- 4 бр свински шницели
- 1 бира
- сол
- черен пипер
- олио
- 1 яйце
- 3 с.л. галета
- 50 гр краве масло
Начин на приготвяне
1. Накисваме шницелите в бира за около 2 часа. Отцеждаме и поръсваме със сол и черен пипер.
2. Потапяме в разбитото яйце, галета и пак в яйце и пържим в сгорещено олио.
3. Поднасяме топли с бучка масло и гарнитура задушени зеленчуци или картофено пюре.
Бифтек по немски
1. Настъргваме на ренде главата лук и я запържваме в сгорещеното масло.2. Прибавяме смляното телешко ...
Рибена супа с лаврак
1. Сваряваме рибата и я обезкостяваме. Прецеждаме бульона. Слагаме го на котлона и добавяме нарязанит...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook