Пица с картофи и бекон
Продукти
Начин на приготвяне
1. Разтваряме маята в топла вода. Добавяме захарта и солта. Пресяваме брашното и замесваме тесто. Накрая добавяме олиото и още един път омесваме тестото.
2. След като омесим и втори път тестото, го оставяме на топло място да увеличи два пъти обема си.
3. От готовото тесто разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
4. След това слагаме доматения сос, нарязаният бекон и лук, и настърганата моцарела. Нареждаме отгоре нарязания на шайби сварен картоф.
5. Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути.
Октопод на тиган с яйце
1. Изчистваме октопода и го одираме. Сваряваме октопода в голяма тенджера
вода. Когато заври добавя...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook