Close search

Пица с гъби, моцарела и рукола

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с гъби, моцарела и рукола photo-credit Сочна пица с гъби, моцарела и рукола

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.  
  2. Запържваме ситно нарязания лук и чесън в половината зехтин. 
  3. Добавяме доматите. Варим, докато соса се сгъсти. 
  4. След това добавяме доматеното пюре, ригана и сол на вкус. 
  5. Нарязваме моцарелата на кръгчета, а гъбите оставяме цели.
  6. Намазваме пицата с доматения сос. Отгоре я поръсваме с лука, гъбите, моцарелата и риган.
  7. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност. 
  8. Изваждаме пицата от фурната, поръсваме я с руколата и сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност