Октопод с доматен сос
от общо
127 гласа
Време: 60
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Начин на приготвяне
1. Настъргваме лукът и го запържваме лукът в дълбок тиган.
2. Сваряваме предварително малко октопода, да омекне и го нарязваме на малки парчета. Запържваме за 15 мин.
3. Прибавяме ситно нарязаните домати, дафинов лист, бахара и накрая солта.
4. Можем да сервираме със спагети или ориз. Поднасяме с охладено бяло вино.
5. По желание можем да добавим мариновани чушки и маслини и да поднесем като предястие.
Рецепта: Магазини Salonica Fish
Карагьоз на фурна с чеснов сос и магданоз
1. Карагьоза се нарязва на тънки ресни от двете стр...
Свинско контрафиле с бира на фурна
1. Нарязваме контрафилето на пържоли, посоляваме с ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook