Крехко свинско с горски гъби
Продукти
- 600 гр свински котлет, без кост
- 100 гр печурки
- 100 гр кладница
- 200 гр манатарки
- 50 гр масло
- 200 мл червено вино
- 1 кубче гъбен бульон
- черен пипер
- сол
- мащерка
- риган
- дафинов лист
Начин на приготвяне
1. Загряваме маслото в тиган и запържваме гъбите за 10 мин.
2. В друг тиган запържваме пържолите до златисто. Добавяме гъбите, подправките, виното и разтворения в гореща вода бульон.
3. Задушаваме за 45 мин. Сервираме с гарнитура ориз или картофено пюре. Можем да декорираме със стръкче прясна мащерка.
Киш от спанак и сирене "Скаморца"
1. Смесваме пресятото брашно и маслото и месим дока...
Спагети с агнешки кюфтенца и фенел
1. Омесваме каймата с подправките и оформяме кюфтен...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook