Крехко свинско с горски гъби

Продукти

  • 600 гр свински котлет, без кост
  • 100 гр печурки
  • 100 гр кладница
  • 200 гр манатарки
  • 50 гр масло
  • 200 мл червено вино
  • 1 кубче гъбен бульон
  • черен пипер
  • сол
  • мащерка
  • риган
  • дафинов лист

Време: 60 мин.
Ниво: лесно

Large krehko svinsko s gorski gabi

Начин на приготвяне

1. Загряваме маслото в тиган и запържваме гъбите за 10 мин.

2. В друг тиган запържваме пържолите до златисто. Добавяме гъбите, подправките, виното и разтворения в гореща вода бульон.

3. Задушаваме за 45 мин. Сервираме с гарнитура ориз или картофено пюре. Можем да декорираме със стръкче прясна мащерка.