Фагри с три вида сирена
от общо
126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Смесваме горчицата, галетата, сирената, магданоза, чесъна и черния пипер с лимона.
2. Намазваме филетата фагри със зехтин и сол и ги нареждаме в тавичка. Отгоре изсипваме приготвената смес от сирена и печем на силна фурна за 15 минути, докато сирената не станат на коричка.
3. Поднасяме ястието топло. За гарнитура можем да приготвим зелена салата.
Лимонова торта с бъз
1. Загряваме фурната на 180 градуса. Подготвяме 20 см форма за печене, като я покриваме с хартия за п...
Миди с ориз и скариди
1. Задушаваме лукът със зехтина в дълбок тиган. Прибавяме доматения сос и водата. 2. След като заври ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook