Фагри на фурна с марината
от общо
131 гласа
Време: 210 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- 1 чаша ароматен оцет
- 1 к.л. захар
- 2 малки люти чушлета
- 2 стръка пресен лук
- 3 скилидки чесън
- 2 фагрита
- 1 ч.ч. вода
Начин на приготвяне
1. Нарязваме напречно рибата на 4 места от двете страни. Смесваме всички продукти и поливаме рибата, захлупваме я и оставяме в хладилник за 3 часа.
2. Слагаме рибата в съд за печене, поливаме я с маринатата и печем 30 мин.
3. Сервираме топла и поливаме със соса.
Супа бакалярос с картофи
1. Слагаме в тенджера рибния бульон, когато заври добавяме парчетата риба. Оставяме да ври 10 мин. Пр...
Пеперуда плакия
1. Почистваме и измиваме рибата. Осоляваме на вкус. Изчистваме доматите от люспите и ги разстиламе в ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook