Панирани пилешки кожички
Продукти
- 400 г пилешка кожичка
- 3 яйца
- 80 мл прясно мляко
- 80 г брашно
- 80 г галета
- сол на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне
- Измиваме пилешката кожичка, подсушаваме я и я натъркваме със сол.
- През това време в купа разбиваме яйцата с прясното мляко.
- Всяка кожичка овалваме първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.
- Пържим в силно сгорещено олио.
- Отцеждаме ги върху хартиена салфетка и ги поднасяме с гарнитура по избор.
Глазирани пилешки бутчета
В тиган загряваме олиото. Добавяме пилешките бутчета и лука. Поръсваме с пипера. Готвим около 5-8 мин...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook