Зеленчукова крем супа с розмарин
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме зеленчуците на едри парчета. Заливаме ги със зеленчуковия бульон, добавяме розмарина и ги слагаме на среден огън да заврат.
- Варим ги 20 минути или докато омекнат.
- След като се сварят зеленчуците, заедно с бульона, ги пасираме в блендер или пасатор.
- Посоляваме ги със сол и пипер на вкус.
- Супата сервираме гореща, по желание гарнирана със заквасена сметана и препечен хляб.
Коктейл с Просеко и ягоди
В съд с дебело дъно слагаме ягодите, захарта и водата. Варим ги на слаб огън докато сместа се сгъсти ...
Сладолед от боровинки и къпини с кокосово мляко
Измиваме добре боровинките и къпините, и ги замразя...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook