Close search

Печена тиква с мед и орехи здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

3.2
от общо 258 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Печена тиква с мед и орехи photo-credit Печена тиква с мед, орехи и канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подреждаме парчетата тиква в тавичка. Заливаме ги с вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
  2. Печем на 200 градуса до пълното омекване на тиквата, около 40 минути.
  3. След като тиквата е изпечена, поръсваме с канела и смляни орехи и мед.

3 Коментара

  1. Small
    Елица

    Моля, поправете рецептата-мед не се приготвя над 60 градуса, защото става опасен. След като се извади тиквата тогава се слага мед.

  2. Small 76144dede55410527332275ae451ae1a2329dc6b83ea4bc5f2d665dd22caa65e
    Kulinaria.bg

    Благодарим за коментара, коригирахме рецептата.

  3. Small
    Севделина

    Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност