Печена тиква с мед и орехи здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и подреждаме парчетата тиква в тавичка. Заливаме ги с вода, колкото да се покрие дъното на тавата.
- Печем на 200 градуса до пълното омекване на тиквата, около 40 минути.
- След като тиквата е изпечена, поръсваме с канела и смляни орехи и мед.
Шоколадова торта "Трюфел"
Нарязваме/накъсваме маслото на парченца.В купа натрошаваме бисквитите на ситно, смесваме ги с маслото...
Печено сирене "Халуми"
Намазваме сиренето с малко зехтин, поставяме го в тавичка върху хартия за печене.Печем на скара или в...
3 Коментара
Моля, поправете рецептата-мед не се приготвя над 60 градуса, защото става опасен. След като се извади тиквата тогава се слага мед.
Благодарим за коментара, коригирахме рецептата.
Орехите изгоряха. Съветвам да ги добавите към края или след печенето!