Запечено сирене халуми в бекон върху канапе от босилек
Продукти
- 80 г бекон
- 150 г сирене халуми
- за гарниране:
- лимонена трева
- 50 г маслинова паста
- за канапето:
- 5 г кедрови ядки
- 50 мл зехтин
- 0,5 връзка босилек
- 2 г бял пипер
- 2 г сол
- 10 г сирене "пармезан"
Начин на приготвяне
- Нарязваме сиренето на четири еднакви части. Увиваме го в лентите бекон и запичаме в предварително загрятана 180 градуса фурна.
- За канапето от босилково песто: пасираме всички продукти до получаването на хомогенна смес.
- Преди сервиране гарнираме с маслиновата паста и лимонена трева.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook