Ябълкови кексчета
Продукти
Начин на приготвяне
- Смесваме и разбъркваме всички „сухи“ съставки, след това всички „мокри“ (ябълката е към мокри).
- Прибавяме „сухите“ към „мокрите“ и разбъркваме, не много продължително.
- Изсипваме сместа във формичките за кексчета (намазани с масло и охладени) и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 20-25 минути. (Първо ги охлаждаме във формичките 5-10 минути, след което ги изваждаме до пълното им изстиване).
Телешки стек с лайм
Измиваме и подсушаваме месото.В купа смесваме всички подправки за марината и разбъркваме.Слагаме месо...
Гъбена крем супа
Във вряща посолена вода -2 литра, пускаме почистените и нарязани на дребно, лук, моркови и гъби. Като...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook