Туршия от печени чушки
Продукти
Начин на приготвяне
- Изпичаме чушките, обелваме ги и ги заливаме с предварително приготвената кипната марината.
- Оставяме ги така около 2-3 часа.
- Всяка чушка потапяме в олио и подреждаме в буркан, като между чушките поставяме нарязани скилидките чесън и магданоза.
- Затваряме бурканите и стерилизираме 5 минути.
Желе от диня
Приготвяме гелфикса според указанието на опаковката му.Пасираме динята.След това смесваме гелфиксът с...
Туршия от зелен фасул
Сваряваме зеленият фасул във вода за 20 минути, прецеждаме го и го охлаждаме.Редим го в буркани заедн...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook