Сьомга с арабски сос
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме лука и чесъна, след което ги запържваме в зехтин на среден огън за 3-4 минути.. Добавяме вермут и след това шафран.
- Овкусяваме сьомгата със сол и черен пипер и я запържваме в друг тиган с малко зехтин на тих огън.
- Към лука и чесъна прибавяме руколата и спанака и овкусяваме със сол и черен пипер. Когато зеленчуците се задушат, увеличаваме огъня и сипваме сметаната, малко вода и сока от лимон. Оставяме сосът да се сгъсти.
- В чиния за сервиране сипваме от соса и отгоре поставяме сьомгата.
Шоколадово суфле с ром
Разтопявме шоколада и маслото на водна баня.С тел разбиваме захарта заедно с вскички яйца.Добавяме шо...
Канелено мляко
В подходящ съд кипваме млякото на котлон.Снемаме от котлона и добавяме канелата и меда.Разбъркваме вн...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook