Close search

Свинско филе със сметана и бяло вино

4.5
от общо 129 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Свинско филе със сметана и бяло вино photo-credit Сочно свинско филе със зеле, сметана и бяло вино

Продукти

100 г съдържат:

  • 200 калории
  • 27 г мазнини
  • 37 г протеини
  • 30 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме на ситно лука и го запържваме в олиото и маслото, до златисто. 
  2. Прибавяме месото, нарязано на филийки, заливаме с вода и захлупваме ястието с капак. Оставяме го да къкри на умерен огън около половин час. 
  3. Когато месото се свари, го изваждаме с решетъчна лъжица. На негово място поставяме маслините, нарязаното на ситно зеле и намачканото с вилица синьо сирене. Добавяме сметаната и разбъркваме. 
  4. Оставяме го още 5-10 минути на тих огън. Поливаме месото със соса, поръсваме го с черен пипер и запичаме леко.
  5. Сервираме горещо.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност