Свински ребърца на барбекю
Продукти
- 2 стръка пресен лук
- 1 кг. свински ребърца
- 1 ч.ч. сос барбекю
100 г съдържат:
- 550 калории
- 30 г мазнини
- 22 г протеини
- 15 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със соса.
- Покриваме с капак и ги оставяме да се мариноват в хладилника, за около 4 часа.
- Запалваме барбекюто. Печем ребърцата, като от време на време ги обръщаме и ги поръсваме със сос.
- Подреждаме ребърцата в плато. Поръсваме ги с нарязания зелен лук и сервираме.
Свинско филе със сметана и бяло вино
Нарязваме на ситно лука и го запържваме в олиото и ...
"Букет" от суши
Измиваме ориза с пръсти под студена течаща вода, няколко пъти за няколко минути, след което го изсипв...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook