Close search

Свинско филе с фенел

5.0
от общо 126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Свинско филе с фенел photo-credit Запечено свинско филе със зеленчуци на тиган.

Продукти

Начин на приготвяне

1. Овкусяваме филето със солта и семената, натриваме го добре и намазваме със зехтин. Оставяме го за 5-10 минути.

2. Измиваме и нарязваме зеленчуците на едри парчета, овкусяваме ги със сол и зехтин.

3. На сгорещен тиган слагаме филетата, като ги запичаме по 2-3 минути на страна. Обръщаме ги само по веднъж. В тигана поставяме 1-2 семена на звездовидния анасон, по време на печенето.

4. Изваждаме филето и го слагаме в съд с капак. В същия тиган слагаме зеленчуците и ги запичаме, докато станат хрупкави. Добавяме винения оцет и печем докато се изпари. Внимаваме да не ги препечем.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност