Свинско филе с фенел |
|
Продукти
|
Време: 30
|
Начин на приготвяне1. Овкусяваме филето със солта и семената, натриваме го добре и намазваме със зехтин. Оставяме го за 5-10 минути. 2. Измиваме и нарязваме зеленчуците на едри парчета, овкусяваме ги със сол и зехтин. 3. На сгорещен тиган слагаме филетата, като ги запичаме по 2-3 минути на страна. Обръщаме ги само по веднъж. В тигана поставяме 1-2 семена на звездовидния анасон, по време на печенето. 4. Изваждаме филето и го слагаме в съд с капак. В същия тиган слагаме зеленчуците и ги запичаме, докато станат хрупкави. Добавяме винения оцет и печем докато се изпари. Внимаваме да не ги препечем. |