Шоколадов крем
Продукти
- 10 сурови какаови зърна
- 6 с.л. кокосово масло
- 1 желатин
- 1 жълтък
- 1 с.л. мед
- 1 с.л. фъстъчено масло
- 2 с.л. маскарпоне
- 40 гр шоколад
Начин на приготвяне
1. Разтваряме желатина в студена вода. На водна баня загряваме шоколада, кокосовото масло, мед и фъстъчено масло. Разбъркваме докато се разтопят.
2. Добавяме жълтъка и маскарпонето, както и желатина. Сваляме от котлона и продължаваме да бъркаме.
3. Сервираме в купичка като поръсваме със начукани какаови зърна.
4. Слагаме в хладилника да се охлади и стегне за около час и сервираме.
Зелеви сарми със картофена салата и тъмен сос
1. Нарязваме на ситно праз лука и моркова. Запържва...
Каша от гъби с вино
1. Измиваме гъбите и ги нарязваме на филийки. Сваряваме ги в подсолена вода - 3 чаши и добавяме 1 чаш...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook