Салата от моркови с цвекло здравословно
Продукти
- 30 г стафиди
- 200 г червено цвекло леко сварено
- 5 моркова
- за дресинга:
- 1 с.л. зехтин
- 1 с.л. мед
- 3 с.л. балсамов оцет
Начин на приготвяне
- Почистваме и настъргваме цвеклото и морковите, и ги смесваме в купа.
- Потапяме стафидите в топла вода за около 10 минути.
- В друга купа смесваме и разбъркваме добре продуктите за дресинга.
- Добавяме дресинга при зеленчуците, изцеждаме и добавяме стафидите и разбъркваме добре.
- Сервираме.
Крем супа от грах с броколи и пармезан
Сваряваме ситно нарязания лук и картофите, нарязани...
Домашна пица
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Запържваме ситно нарязания лу...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook