Роустбийф с манго и козе сирене
Продукти
- сол
- зелен пипер
- 1 връзка мента
- 200 г крема сирене
- 1 бр. манго
- 300 г козе сирене
- 500 г телешко бон филе
Начин на приготвяне
- Почистваме месото от ципите, посоляваме го, след това го поръсваме със счукания зелен пипер.
- Запичаме месото на скара от всички страни, след което го допичаме във фурна на 200 градуса за 7-8 минути.
- Оставяме го да се охлади и го нарязваме на тънки парчета.
- Смесваме козето и кремата сирене.
- С готовата смес намазваме нарязаните парчета месо, като слагаме по един резен манго и по едно листо мента на всяко.
- Навиваме ги и ги поднасяме в подходяща чиния.
* Роустбийф с манго и козе сирене може да опитате в ресторант „Background“.
Домашен хамбургер
Разрязваме питката на две и я запичаме леко във фурна или на скара.Взимаме едната част от хлебчето и ...
1 Коментар
Шефе това в България му викаме печено говеждо