Пилешки бутчета с кетчуп
Продукти
- 2 ч.л. чесън на прах
- 3 с.л. кленов сироп
- 4 с.л. соев сос
- 120 г кетчуп
- 4 пилешки бутчета
Начин на приготвяне
- Пилешките бутчета се измиват. Подреждат се в тава с кожата нагоре.
- В купа се смесват соевият сос, кетчупът, чесънът на прах и кленовият сироп.
- Пилешките бутчета се намазват обилно със сместа и се изпечат на 180 градуса, докато месото е готово, а кожата - златиста.
- Бутчетата се сервират с гарнитура по избор.
Млечна баница с лапад
Лападът се измива и се нарязва на ивици, след което се задушава в половината от маслото. Щом омекне, ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook