Млечна баница с лапад
Продукти
- 1 ч.ч. олио
- 500 мл прясно мляко
- 80 г масло
- 5 яйца
- 280 г сирене
- 320 г лапад
- 500 г кори за баница
Начин на приготвяне
- Лападът се измива и се нарязва на ивици, след което се задушава в половината от маслото. Щом омекне, се отстранява и се размесва с натрошеното сирене.
- Корите се редят в намаслена тавичка, поръсват се с олио и върху тях се разпределя плънката.
- Баницата се нарязва на квадрати, залива се с разбитите мляко и яйца, след което се добавят и парчета от останалото масло.
- Пече се в загрята фурна първо на висока, после на умерена температура.
Заешко задушено с чоризо
Месото се нарязва на големи парчета, овалва се в брашно и се оставя настрана заедно с останалото браш...
Пилешки бутчета с кетчуп
Пилешките бутчета се измиват. Подреждат се в тава с кожата нагоре. В купа се смесват соевият сос, кет...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook