Роустбийф с манго и козе сирене

Продукти

  • сол
  • зелен пипер
  • 1 връзка мента
  • 200 г крема сирене
  • 1 бр. манго
  • 300 г козе сирене
  • 500 г телешко бон филе

Начин на приготвяне

  1. Почистваме месото от ципите, посоляваме го, след това го поръсваме със счукания зелен пипер.
  2. Запичаме месото на скара от всички страни, след което го допичаме във фурна на 200 градуса за 7-8 минути.
  3. Оставяме го да се охлади и го нарязваме на тънки парчета.
  4. Смесваме козето и кремата сирене. 
  5. С готовата смес намазваме нарязаните парчета месо, като слагаме по един резен манго и по едно листо мента на всяко.
  6. Навиваме ги и ги поднасяме в подходяща чиния.

* Роустбийф с манго и козе сирене може да опитате в ресторант Background.