Close search

Пица с лук и гъби

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с лук и гъби photo-credit Сочна пица с лук и гъби

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. 
  2. Намазваме блата добре с доматеното пюре, настъргваме кашкавала, добавяме топеното сирене, лука и гъбите. 
  3. Печем в предварително загрята фурна, за около 15 минути.
  4. Поръсваме пицата с ригана и сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност