Пица с лук и гъби

Продукти

  • 150 г гъби
  • 25 г лук , ситно нарязан
  • 220 г кашкавал
  • 60 мл доматено пюре
  • 1 тесто за пица, готово
  • 40 г топено сирене
  • риган

Време: 25 мин.
Ниво: лесно

Large pitsa s luk i gabi

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. 
  2. Намазваме блата добре с доматеното пюре, настъргваме кашкавала, добавяме топеното сирене, лука и гъбите. 
  3. Печем в предварително загрята фурна, за около 15 минути.
  4. Поръсваме пицата с ригана и сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".