Пилешка супа с царевица
Продукти
- 0,5 връзка магданоз , ситно нарязан
- 3 листа дафинов лист
- 3 яйца
- 1 консерва царевица
- 2 моркова
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 250 мл бульон , пилешки
- 1 домат
- 300 г пиле
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме зеленчуците.
- В тенджера с вряла вода изсипваме бульона, царевицата, морковите, домата и дафиновите листа.
- Добавяме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме.
- Варим 40 минути.
- Изваждаме пилето и отделяме месото от костите.
- Връщаме месото в бульона и слагаме нарязания на ситно магданоз.
- Разбиваме яйцата на ръка или с миксер на ниска степен. При непрекъснато бъркане ги изсипваме внимателно в супата.
- По желание, гарнираме с малко сварен морков и риган.
Пене с пресен лук, скариди и каперси
Измиваме добре скаридите. В дълбок тиган запържваме...
Палачинки с авокадо, сметана и бекон
Разбиваме яйцата в купа, постепенно прибавяйки мляк...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook