Пикантни свински ребърца с мед и сос "Табаско"
Продукти
- 0,5 ч.л. кимион
- 1 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. соев сос
- 2 с.л. балсамов оцет
- 2 с.л. мед
- 8 с.л. кетчуп
- 2 с.л. сос "табаско"
- 1,5 кг. свински ребра
- 0,5 ч.л. къри
- 0,5 ч.л. чесън на прах
Начин на приготвяне
- Разбъркваме добре кетчупа, соса "Табаско", меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, чесъна на прах и кърито.
- Слагаме ребърцата и объркваме, най-добре с ръце.
- Оставяме на хладно за 4-6 часа.
- Печем на скара или барбекю.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Печено пиле с розмарин върху подложка от зеленчуци
Измиваме и подсушаваме пилето. Натриваме го отвътре...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook