Продукти
-
0,5
ч.л.
кимион
-
1
ч.л.
черен пипер
-
2
с.л.
соев сос
-
2
с.л.
балсамов оцет
-
2
с.л.
мед
-
8
с.л.
кетчуп
-
2
с.л.
сос "табаско"
-
1,5
кг.
свински ребра
-
0,5
ч.л.
къри
-
0,5
ч.л.
чесън
на прах
Начин на приготвяне
- Разбъркваме добре кетчупа, соса "Табаско", меда, балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, чесъна на прах и кърито.
- Слагаме ребърцата и объркваме, най-добре с ръце.
- Оставяме на хладно за 4-6 часа.
- Печем на скара или барбекю.
- Сервираме с гарнитура по избор.