Еленско филе
от общо
126 глас
Време: 24 ч. и 30 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1
Ниво: професионално
Порции: 1
Продукти
- брашно за соса
- 80 г зеленчуци изпечени на скара
- 100 г морковено пюре
- 100 г картофено пюре
- 50 г диви гъби микс (може сушени - 10 г)
- 280 г еленско месо филе
Начин на приготвяне
- "Накисваме" еленското филе за 24 часа в качествена водка.
- След това го изпичаме на барбекю (без никакви подправки), нарязваме го на няколко стекчета.
- Приготвяме гъбения сос като пържим леко гъбите в тиган, задушаваме ги с малко вода и сгъстяваме с брашно.
- След това го поставяме филето за 2-3 минути в предварително направения гъбен сос.
- Подреждаме в подходяща чиния месото, заедно с пюрето и поливаме със соса.
- По желание, преди сервиране украсяваме с чери домати и изпържена лимонена трева.
Салата "Парадайс"
Обелваме и нарязваме доматите на шайби.Подреждаме ги в чиния. Върху тях поставяме по една плочка сир...
Здравословен шоколадов десерт без захар
Натрошаваме бисквитите на едри парчета. Разтапяме м...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook