Печено пилешко месо с бира и розмарин
Продукти
- 5 г мащерка
- 30 г розмарин и няколко стръка за декорация
- 5 г босилек
- 5 г риган
- 2 с.л. зехтин
- 3 г черен пипер
- 1 с. л. червен пипер
- 1 ч. л. захар
- 1 ч. л. сол
- 3 скилидки чесън , обелени и смачкани
- 330 мл. бира
- 550 г пилешко месо
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, розмарина и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Изваждаме от фурната, гарнираме със стръкчетата розмарин и сервираме.
Царевично хлебче
Смесваме с лъжица сухите продукти в купа. Разбиваме мокрите продукти (яйцето, млякото и маслото) и ги...
Мъфини с боровинки и овесени ядки
Пресяваме брашното със солта и бакпулвера в голяма ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook