Продукти
-
5
г
мащерка
-
30
г
розмарин
и няколко стръка за декорация
-
5
г
босилек
-
5
г
риган
-
2
с.л.
зехтин
-
3
г
черен пипер
-
1
с. л.
червен пипер
-
1
ч. л.
захар
-
1
ч. л.
сол
-
3
скилидки
чесън
, обелени и смачкани
-
330
мл.
бира
-
550
г
пилешко месо
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката, розмарина и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Изваждаме от фурната, гарнираме със стръкчетата розмарин и сервираме.