Печено агнешко със зеленчуци
Продукти
Начин на приготвяне
1. Смесваме нарязаните на ситно каперси, счукан чесън, настърган лимон, сока на лимона, розмарина и 1 с.л. зехтин. С половината смес натриваме агнешкото. Загряваме фурната на 190 градуса. Слагаме нарязаните чушки, моркови и картофи в тава и ги поръсваме с останалия зехтин и малко от маринатата. Подправяме и запичаме за 30 минути.
2. В горещ тиган запечатваме агнешките стекове за няколко минути до златисто. Слагаме месото върху зеленчуците и заливаме с останалата марината. Връщаме във фурната за 5 минути. По желание може да използваме и броколи, карфиол, цвекло и други зеленчуци.
Свинско с боб и лайм
1. Загряваме оребрен тиган и запичаме свинското равномерно по около 5 мин от страна.2. Задушаваме в м...
Рулца от наденица
1. Обелваме наденицата и нарязваме на малки парченца. Добавяме подправките и омесваме добре. 2. Разря...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook