Свинско с боб и лайм
Продукти
- 1 глава лук
- 2 скилидки чесън
- 1 дафинов лист
- зехтин
- 800 г. сварен черен боб
- 1 портокал
- 500 г. свинска плешка
- 0,5 с.л. кимион
- 0,5 ч.л. пушен червен пипер
- 1 ч.л. паста от люти чушки
- 0,5 връзка кориандър
- 1 лайм
Начин на приготвяне
1. Загряваме оребрен тиган и запичаме свинското равномерно по около 5 мин от страна.
2. Задушаваме в малко зехтин лука, чесъна и дафиновия лист. Сотираме за 10 минути и прибавяме боба, портокаловия сок, сол, черен пипер и малко вода. Готвим на тих огън 10 минути, след това в купа намачкваме съставките.
3. Нарязваме свинското на лентички, добавяме подправките и лютата паста. Поднасяме винското с боба, кориандъра и резаните лайм.
Телешки стек със сусам
1. Приготвяме в купа дресинга,
като разбъркваме 1 с.л. сусамово олио, соев...
1 Коментар
доставка на колбаси https://www.supermag.bg/food_products/kolbasi