Пържена пъстърва
Начин на приготвяне
- Разрязваме почистените и измити пъстърви, отделяме гръбначните им кости и притискаме рибите, така че да станат плоски.
- Разбиваме яйцата, подправяме ги със сол, черен пипер и естрагон, и заливаме рибите.
- Изпържваме ги от двете страни в сгорещено масло, докато се образува хрупкава коричка.
- По желание сервираме върху "канапе" от задушени зеленчуци.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Шаран в тесто на фурна
Изчистваме и нарязваме лука на филийки. Поставяме го да се пържи в част от олиото. Сваляме го от огън...
Салата Снежанка
Нарязваме на дребно краставицата и копъра. Смиламе ореховите ядки и чесъна. Прибавяме ги към цеденото...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook