Продукти
-
0,5
ч.л.
сол
-
1
с.л.
естрагон
-
5
яйца
-
1
ч.л.
черен пипер
-
60
г
масло
-
600
г
пъстърва
Начин на приготвяне
- Разрязваме почистените и измити пъстърви, отделяме гръбначните им кости и притискаме рибите, така че да станат плоски.
- Разбиваме яйцата, подправяме ги със сол, черен пипер и естрагон, и заливаме рибите.
- Изпържваме ги от двете страни в сгорещено масло, докато се образува хрупкава коричка.
- По желание сервираме върху "канапе" от задушени зеленчуци.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).