Панирани пилешки филенца
Продукти
- черен пипер
- 1 щипка индийско орехче
- майоран
- 1 ч.л. джинджифил
- 125 г олио
- 4 с.л. пшенично нишесте
- 2 белтъка
- 600 г пилешки филета
- сол
Начин на приготвяне
- Разбиваме белтъците на пяна.
- Прибавяме пшеничното нишесте и подправките. Разбиваме, докато сместа стане еднородна.
- В нея овалваме филетата и ги пържим в сгорещото олио от всички страни.
- Изваждаме ги с решетъчна лъжица и ги поствамяе в тава върху готварско фолио.
- Отгоре ги намазваме с останалата панировъчна смес и ги печем до пълна готовност.
- Поднасяме с резен лимон и свежа салата по избор.
Мъфини с грозде
Смесваме сухите съставки в голяма купа и разбъркваме добре. Правим кладенче в средата и оставяме наст...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook