Продукти
-
черен пипер
-
1
щипка
индийско орехче
-
майоран
-
1
ч.л.
джинджифил
-
125
г
олио
-
4
с.л.
пшенично нишесте
-
2
белтъка
-
600
г
пилешки филета
-
сол
Начин на приготвяне
- Разбиваме белтъците на пяна.
- Прибавяме пшеничното нишесте и подправките. Разбиваме, докато сместа стане еднородна.
- В нея овалваме филетата и ги пържим в сгорещото олио от всички страни.
- Изваждаме ги с решетъчна лъжица и ги поствамяе в тава върху готварско фолио.
- Отгоре ги намазваме с останалата панировъчна смес и ги печем до пълна готовност.
- Поднасяме с резен лимон и свежа салата по избор.