Пълнен шаран с орехи и канела
Продукти
Начин на приготвяне
- Осоляваме шарана. Обелваме и нарязваме цитрусите и ги добавяме към шарана. Оставяме го да престои така около 2-3 часа.
- След това почистваме и нарязваме лука на ситно.
- Загряваме тиган с малко зехтин и сол и изпържваме лука докато поумекне и пожълтее.
- След като се изпържи го отстраняваме от котлона и към него добавяме орехите и канелата.
- Разбъркваме сместа хубаво.
- Напълваме шарана със сместа и го зашиваме.
- Поставяме шарана в подходяща тава и го намазваме хубаво със зехтин. Около него, запълваме тавата с вода.
- Печем на 200-220 градуса, около 50 минути. (Щом шарана се зачерви значи е готов).
Пърленка с кашкавал
Разтваряме маята в топлата вода заедно със захарта. След като се активизира, добавяме към нея всички ...
Кашкавал с хрупкава коричка и кренвирши на тиган
Нарязваме кашкавала и кренвиршите.В купа смесваме г...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook