Омлет с кашкавал и кисело мляко
Продукти
- черен пипер на вкус
- 2 с.л. кисело мляко
- 20 г зехтин
- сол на вкус
- 1 глава лук
- 100 г кашкавал настърган
- 40 г моцарела
- 2 яйца
Начин на приготвяне
- Счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме настърганият кашкавал, нарязаният лук, сол и черен пипер на вкус.
- Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.
- Сместа пържим от двете страни до готовност.
- Омлетът поднасяме топъл, гарниран с киселото мляко и няколко стръкчета магданоз, по желание.
Салата от зелен фасул с бекон, синьо сирене и горчичен дресинг
За салатата: Запичаме нарязания на тънки лентички б...
Панирани гъби
Почистваме и нарязваме гъбите.В тиган силно нагорещяваме олиото.Всяка гъбка топим в разбитото яйце, б...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook