Close search

Омлет с кашкавал и кисело мляко

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Омлет с кашкавал и кисело мляко photo-credit Сочен омлет с кашкавал и кисело мляко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Счупваме яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и ги разбъркваме леко с моцарелата. Към тях прибавяме настърганият кашкавал, нарязаният лук, сол и черен пипер на вкус. 
  2. Объркваме добре всичко и го изсипваме в сгорещен със зехтина тиган.  
  3. Сместа пържим от двете страни до готовност.  
  4. Омлетът поднасяме топъл, гарниран с киселото мляко и няколко стръкчета магданоз, по желание. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност