Панирани гъби 5.0 от общо 126 глас Време: 25 мин. Ниво: лесно Порции: 3 принтирай приготви добави в любими Вкусни панирани гъбки Продукти 400 г гъби пресни 2 яйца 30 г брашно 55 г галета олио за пържене Начин на приготвяне Почистваме и нарязваме гъбите.В тиган силно нагорещяваме олиото.Всяка гъбка топим в разбитото яйце, брашно и галета, и пържим в сгорещеното олио.Сервираме със свежа салата по избор. << Предишно Омлет с кашкавал и кисело мляко Счупваме яйцата (предварително добре измити в хладк... Следващо >> Шоколадова торта с малинов крем Сипваме кафето в тенджера и прибавяме маслото и зах... Още от : предястия вегетариански Коментар 0 Коментара Няма коментари. Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook