Омлет с гъби и босилек
Продукти
- босилек - пресни листа за гарниране
- 0,5 ч.л. сол
- 1 ч.л. черен пипер
- 100 г кашкавал - настърган
- 2 с.л. масло
- 1 ч.ч. сирене ементал - настъргано
- 100 г гъби
- 6 яйца
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата със солта.
- Нарязваме гъбите и ги прибавяме към яйчената смес, заедно с настърганите сирена.
- Разтапяме маслото в нагорещен тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.
- Сервираме веднага, поръсен с пресния босилек, черен пипер и сол на вкус.
Мариновани свински шишчета с бяло вино, лук и чушки
Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправкит...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook