Мариновани свински шишчета с бяло вино, лук и чушки
Продукти
- 3 с.л. масло , разтопено
- сол на вкус
- 220 мл бяло вино
- кимион
- черен пипер на вкус
- 3 глави лук
- 3 червени чушки
- 1 кг свинско филе
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
- На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, лук.
- Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
- Сервираме с гарнитура по желание.
Омлет с гъби и босилек
Разбиваме яйцата със солта. Нарязваме гъбите и ги прибавяме към яйчената смес, заедно с настърганите ...
Домашен картофен чипс с морска сол и червен пипер
Почистваме и нарязваме картофите на резени с около ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook