Мисо телешки стек
Продукти
- 2 с.л. олио
- 1 скилидка чесън , счукана
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. джинджифил настърган
- 2 ч.л. дижонска горчица
- 0,4 ч.ч. бяло мисо
- 1,5 телешки стек или говежди стек
- морска сол на вкус
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- В купичка смесете мисото, горчицата, джинджифила, 1 ч.л. сол, чесъна и 2 с.л. олио. Бъркайте докато получите плътна и гъста паста. Намажете месото от двете страни с нея и го увийте във фолио. Оставете го да се маринова за поне 30 минути.
- Поставете преградата в горната половина на фурната и я загрейте до 230 градуса. Намажете плитка тавички с олио, извадете телешкото от фолиото, овкусете го със сол и черен пипер и го поставете в нея. Печете за 12 минути, като обърнете веднъж.
- Нарежете стека и го сервирайте.
Телешки кюфтета на скара
Каймата се смесва с нарязания на ситно лук, натрошената филия хляб, прясното мляко, соса Уорчестър, р...
Печени палачинки с малини
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибавяйки млякото и брашното, докато получим гъста каша...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook