Close search

Мексиканско бурито

4.0
от общо 128 гласа
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 1 07e3c6ee04665833a8de123bd8b96839c9a8db70a91287fee60c0c9430f9f213 Бира

Мексиканско бурито photo-credit Ароматно мексиканско бурито

Продукти

Начин на приготвяне

1. Задушаваме намачканите скилидки чесън и нарязания на дребно кромид лук, с малко зехтин, сол.

2. Добавяме каймата и запържваме до златисто. Малко преди да е готова, добавяме сварената царевица, сварения червения боб и обелените и нарязани на кубчета домати.

3. Добавяме риган и черен пипер на вкус. На тигана запичаме питките от двете страни.

4. Сервираме като върху всяка питка поръсваме настъргания кашкавал, плънката и завиваме плътно като палачнка.

5. Поръсваме с майонеза и със ситно нарязан магданоз по желание. Можем да добавим и сос Табаско.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност