Спагети със сьомга и скариди
от общо
126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Задушаваме в дълбок тиган зехтина счукания чесън, сол, риган, мащерка, почистените скариди и нарязаната на малки парченца сьомга. Когато започне да стават златисти, добавяме и бялото вино и оставаме да се редуцира течността, но все пак да остане сос.
2. Нарязваме на половинки чери доматите и ги добавяме за около 5 мин. да се задушат.
3. Сваряваме спагетите според указанията на опаковката и след като се сварят, ги изцеждаме и добавяме в тигана с малко вода, в която са се сварили.
4. Сервираме с бяло вино. По желание можем да добавим и ситно нарязан пресен магданоз.
Мексиканско бурито
1. Задушаваме намачканите скилидки чесън и нарязания на дребно кромид лук, с малко зехтин, сол.2. Доб...
Пилешко роле със спанак
1. Задушаваме 1 глава лук в маслото. Добавяме 1 с.л. брашно, затопленото прясно мляко и нарязания на ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook